Aptamil осигуряване на качество

Обобщение

Aptamil гарантира качеството на продуктите си, като създава мляко за кърмачета и малки деца с най-високо качество и прави подробна серия от проверки, за да даде на семействата Ви увереност при избора на нашите продукти. Прочетете повече за стъпките, които предприемаме, като гаранция, че следваме нашите строги стандарти за качество, продукти и безопасност. 

Ако се интересувате от начина, по който трансформираме прясното краве мляко в мляко за кърмачета и малки деца, можете да разберете как са направени млеката на Aptamil.

Всяка партида от Aptamil мляко за кърмачета и малки деца трябва да премине 31 теста за контрол на качеството, преди да напусне фабриката.

За всяко Aptamil мляко за кърмачета и малки деца извършваме голям брой химически, физични и микробиологични тестове – като анализи на мазнини, протеини и влага, за да гарантираме, че нашето мляко отговаря на нашите строги технически условия.

Прахообразните млека минават през фино сито с размер 2 мм, за да се гарантира, че прахът е с равномерни размери и е идеално бистър. След това се пакетират в нашите специално проектирани кутии.

Азотът се използва за изхвърляне на кислород от кутиите с прах; това поддържа продукта свеж, така че кутиите се тестват непрекъснато за съдържание на кислород, както и се закрепват с термозапечатан капак от фолио.

Използва се сложен детектор, за да се гарантира, че всички опаковки поддържат постоянно тегло. Лъжичките автоматично се разпределят в нашите кутии за прах и след това всички продукти се сканират с рентгенов апарат, за да се осигури постоянно качество.

Вземат се проби преди и след опаковането и се тестват в съответствие с нашите строги продуктови стандарти. Също така извършваме редица рутинни тестове, за да гарантираме целостта на опаковката. Всичко това се прави преди една опаковка Aptamil да напусне нашата фабрика.

Кърменето е най-доброто за бебетата и осигурява многобройни ползи за здравето на детето и на майката

Моля, прочетете първо тази важна бележка

С натискане на бутона за продължаване ще можете да видите информация за Aptamil за кърмачета и малки деца и други продукти. Ако решите да продължите, доброволно се съгласявате, че Aptaclub да предоставя тази информация по Ваше желание.

Важно е храненето на майките през периода на подготовката и самото кърмене да е здравословно и балансирано. При въвеждане на частично хранене с биберон са възможни негативни последици върху кърменето като намаляване на количеството на кърмата. Възстановяването на лактацията е трудно, след като веднъж е взето решение да не се кърми. Трябва да имате предвид социалните и финансови затруднения при хранене с мляко за кърмачета.

Неправилната употреба на мляко за кърмачета, както и на неподходящите храни или методи за хранене могат да застрашат здравето на детето. За да избегнете рисковете за здравето, стриктно спазвайте указанията за приготвяне, използване и съхранение на млякото. Млеката за кърмачета трябва да се използват само по съвет на лекар, фармацевт или друг здравен специалист в областта на грижата за майката и детето.

Важна бележка с медицинска насоченост

Информацията на този уебсайт, включително, но без да се ограничава до текста, графиките, изображенията, връзките, аудио, видео, извлеченията, резултатите от каквито и да е прогнозни калкулатори или инструменти или средства за проверка на симптомите, предсказуемите дни и / или дати и други материали са за обща информация само за целите и не трябва да се разглежда като здравен или медицински съвет, диагноза или лечение за Вас и / или Вашето (нероденото) дете. На информацията, съдържаща се в този уебсайт, не може да се разчита и не е точна, нито специфична за Вас и / или Вашето (нероденото) дете. Винаги се съгласувайте с Вашия лекар или здравен работник във връзка с всякакви въпроси, които може да имате относно медицинско състояние и / или медицински симптоми. Никога не пренебрегвайте професионални медицински съвети или забавяйте търсенето им поради нещо, което сте прочели на този уебсайт или сте разговаряли с някой от нашите консултанти. В случай на (подозрение за) спешна медицинска помощ, незабавно се обадете на Вашия лекар или спешната помощ. Nutricia и нейните филиали не дават никакви гаранции, изявления или гаранции относно каквото и да е съдържание, предоставено на този уебсайт под каквато и да е форма, пълнотата, адекватността, пригодността, качеството, надеждността и точността на която и да е от информацията на този уебсайт. До степен, напълно разрешена от приложимите закони, Nutricia И нейните филиали изключват всички задължения, произтичащи от или във връзка с използването или злоупотребата с информацията или липсата на информация на този уебсайт.