Производство и Oсигуряване на качество

Сигурно качество

Aptamil произвеждат млека за кърмачета и малки деца, базирани на 40-годишно проучване на уникалните свойства на кърмата. 

На всеки етап от производството, нашите съставки са изработени с грижата и експертизата, които вярваме, че всеки родител и неговото бебе заслужава.

Собствените марки млека предлагани в супермаркетите, същите ли са като тези на Aptamil?

Млякото Aptamil не е същото, като това на млеката със собствените марки в супермаркетите. Aptamil не се произвежда за конкретен супермаркет или за друга търговска марка продукти. Aptamil се произвежда изключително и само от нашите фабрики на Nutricia.

Ние се ангажираме да произвеждаме мляко за кърмачета и малки деца, базирано на 40-годишно проучване в уникалните свойства на кърмата.

Прочетете нататък, за да научите как произвеждаме нашите млека и какви са процесите, които прилагаме и които гарантират нашите високи стандарти.

Как е направено Aptamil?

Млякото на Aptamil започва живот си от прясно краве мляко. Използвайки висококачествени съставки – заедно със знанията, които сме придобили от нашите 40-годишни проучвания – това мляко в последствие се трансформира в мляко за кърмачета и малки деца.

Aptamil Oсигуряване на качество

Нашите млека Aptamil отговарят на строги стандарти за качество и безопасност

Кърменето е най-доброто за бебетата и осигурява многобройни ползи за здравето на детето и на майката

Моля, прочетете първо тази важна бележка

С натискане на бутона за продължаване ще можете да видите информация за Aptamil за кърмачета и малки деца и други продукти. Ако решите да продължите, доброволно се съгласявате, че Aptaclub да предоставя тази информация по Ваше желание.

Важно е храненето на майките през периода на подготовката и самото кърмене да е здравословно и балансирано. При въвеждане на частично хранене с биберон са възможни негативни последици върху кърменето като намаляване на количеството на кърмата. Възстановяването на лактацията е трудно, след като веднъж е взето решение да не се кърми. Трябва да имате предвид социалните и финансови затруднения при хранене с мляко за кърмачета.

Неправилната употреба на мляко за кърмачета, както и на неподходящите храни или методи за хранене могат да застрашат здравето на детето. За да избегнете рисковете за здравето, стриктно спазвайте указанията за приготвяне, използване и съхранение на млякото. Млеката за кърмачета трябва да се използват само по съвет на лекар, фармацевт или друг здравен специалист в областта на грижата за майката и детето.

Избери държава