Списък за родилното

Hospital-bag-checklist-baby
Hospital-bag-checklist-mother
Hospital-bag-checklist-other

Подготовка на чантата Ви за болницата

Подготовката на чантата Ви за болницата е вълнуващо време от бременността. Ако не сте сигурни какво да вземете с Вас, гледайте нашето видео. Запомнете да покажете на партньора си какво сте опаковали, за да се ориентира и той къде да намери някои неща, ако се наложи, в бързината. За да сте сигурни, че сте взели всичко, от което ще имате нужда, вижте нашият списък от задължителни неща, които да добавите към багажа си за болницата, препоръчани от акушери, съветници по бременност и майки блогърки.

ohso amelia
Силно бих препоръчала да пиете течности със сламка. По този начин Вашият партньор може да държи напитката Ви по време на раждането, което много би Ви улеснило!
Доун, читател на Oh So Amelia

this mama life
Прекрасен комплект за изписването за моето мъниче
Клер, читател на This Mama Life
hello baby
Много неща за хапване за съпруга ми!
Сюзън, читател на Hello Baby
free tools icon circle

Безплатни онлайн съвети

Практически съвети – от калкулатор на термина до проверка на симптомите при развитието на Вашето бебе

Други полезни съвети

Ако сте планирани за Цезарово сечение, или пък ще раждате близнаци, ще изиска малко повече предварителна подготовка. Научете повече надолу.

contact aptaclub careline bulgaria

Бъдещето здраве на Вашето бебе започва тук

В Aptaclub вярваме, че опитът помага да се изгради устойчивост; че всяка нова среща, независимо дали по време на бременността или след раждането, може да оформи бъдещото развитие на Вашето бебе. С нашата научна експертиза ние можем да помогнем на Вас и Вашето бебе да прегърнете утрешния ден.

Свързани статии:

Кърменето е най-доброто за бебетата и осигурява многобройни ползи за здравето на детето и на майката

Моля, прочетете първо тази важна бележка

С натискане на бутона за продължаване ще можете да видите информация за Aptamil за кърмачета и малки деца и други продукти. Ако решите да продължите, доброволно се съгласявате, че Aptaclub да предоставя тази информация по Ваше желание.

Важно е храненето на майките през периода на подготовката и самото кърмене да е здравословно и балансирано. При въвеждане на частично хранене с биберон са възможни негативни последици върху кърменето като намаляване на количеството на кърмата. Възстановяването на лактацията е трудно, след като веднъж е взето решение да не се кърми. Трябва да имате предвид социалните и финансови затруднения при хранене с мляко за кърмачета.

Неправилната употреба на мляко за кърмачета, както и на неподходящите храни или методи за хранене могат да застрашат здравето на детето. За да избегнете рисковете за здравето, стриктно спазвайте указанията за приготвяне, използване и съхранение на млякото. Млеката за кърмачета трябва да се използват само по съвет на лекар, фармацевт или друг здравен специалист в областта на грижата за майката и детето.

Избери държава