Стъпки за най-добри резултати

  1. Снимка със съдържанието на пелена – нашето приложение може да идентифицира, анализира и върне резултати, ако изпражненията са върху пелена. Ако нямате подходяща снимка, препоръчваме Ви да използвате наличният Poop Checker.
  2. Цвят и яркост – не всички снимки отразяват реалния цвят и текстура на изпражненията на Вашето бебе. Ако анализът не е 100% правилен, моля, коригирайте с опцията за самостоятелно определяне.
  3. Бъдете информирани – за да получавате повече информация за чревното здраве и имунитета на Вашето бебе, моля, абонирайте се тук.

Не можете да качите снимка? Вместо това използвайте нашия самоопределящ инструмент за проверка на изпражненията.

Използвайте апликацията за проверка на изпражненията

Над 90% от майките на бебета и малки деца заключиха, че автоматизиран инструмент за оценка на консистенцията на изпражненията би бил полезен

С напредването на технологията за смартфони AI вече позволява оценка на консистенцията на изпражненията на децата. Този инструмент е лесен за използване и дава достъп до обективно оценяване на консистенцията на изпражненията в реално време. Използването на тази апликация помага и за преодоляване на ограниченията на други методи, разчитащи на оценката на детегледач.

Gift-icon-transparent

Присъединете се към Aptaclub

За да дадем на Вашето скъпо мъниче само най-доброто, ние знаем, че всяка малка помощ е много важна. Позволете ни да Ви партнираме в отглеждането на детето Ви!

  • Специална подкрепа на Фейсбук страницата ни
  • Персонализирана електронна поща за Вашият конкретен опит по време бременност/бебе/прохождащо дете
  • Информация за чревното здраве, имунитета и храненето
  • Специални промоции и повече

Кърменето е най-доброто за бебетата и осигурява многобройни ползи за здравето на детето и на майката

Моля, прочетете първо тази важна бележка

С натискане на бутона за продължаване ще можете да видите информация за Aptamil за кърмачета и малки деца и други продукти. Ако решите да продължите, доброволно се съгласявате, че Aptaclub да предоставя тази информация по Ваше желание.

Важно е храненето на майките през периода на подготовката и самото кърмене да е здравословно и балансирано. При въвеждане на частично хранене с биберон са възможни негативни последици върху кърменето като намаляване на количеството на кърмата. Възстановяването на лактацията е трудно, след като веднъж е взето решение да не се кърми. Трябва да имате предвид социалните и финансови затруднения при хранене с мляко за кърмачета.

Неправилната употреба на мляко за кърмачета, както и на неподходящите храни или методи за хранене могат да застрашат здравето на детето. За да избегнете рисковете за здравето, стриктно спазвайте указанията за приготвяне, използване и съхранение на млякото. Млеката за кърмачета трябва да се използват само по съвет на лекар, фармацевт или друг здравен специалист в областта на грижата за майката и детето.

Избери държава