Как е направено Aptamil

Обобщение

Нашите млека са изработени с грижа и опит. Прочетете повече за това, как трансформираме прясното краве мляко в мляко за кърмачета и малки деца.

Ние обръщаме толкова внимание на безопасността и качеството на нашите млека, колкото и на щателно проучената смес от съставки, които влагаме в тях. Научи повече за Аptamil гарантирано и сигурно качество.

От фермата до кутията

Млякото на Aptamil започва живот си от прясно краве мляко. Използвайки висококачествени съставки – заедно със знанията, които сме придобили от нашите 40-годишни проучвания – това мляко в последствие се трансформира в мляко за кърмачета и малки деца.

Добавяме балансирани основни съставки, съобразени с различните етапи на детския растеж и развитие. За прахообразната формула изсушаваме обогатеното мляко с помощта на спрей под високо налягане и пара от горещ, филтриран въздух.

Прахообразните млека Aptamil са опаковани в специално проектирани кутии, към които е добавена лъжичка, за да сте сигурни, че всяка доза, която приготвяте, съдържа точното количество хранителни вещества. Полагат се същите грижи и за нашата бутилирана гама млека готови за консумация.

Окончателните проверки, включително рутинното вземане на проби преди и след опаковане и хранителен анализ, гарантират, че всяка опаковка, която сме създали, отговаря на нашите взискателни изисквания за продукта.

Гарантирано качество

В  Danone Nutricia Early Life Nutrition сме отадени на това да предоставим най-доброто на Вас и Вашето бебе.

Не произвеждаме продукти за собствените брандове на никой от супермаркетите в магазинната мрежа.

Научете повече за нашата ангажираност към високото качество на нашите продукти
Научете повече за нашата ангажираност към високото качество на продуктите ни

Важно съобщение

Кърменето е най-добро за бебета и осигурява многобройни ползи за здравето на детето и на майката.

Важно е храненето на майките през периода на подготовката и самото кърмене да е здравословно и балансирано. При въвеждане на частично хранене с биберон са възможни негативни последици върху кърменето като намаляване на количеството на кърмата. Възстановяването на лактацията е трудно, след като веднъж е взето решение да не се кърми. Трябва да имате предвид социалните и финансови затруднения при хранене с мляко за кърмачета.

Неправилната употреба на мляко за кърмачета, както и на неподходящите храни или методи за хранене могат да застрашат здравето на детето. За да избегнете рисковете за здравето, стриктно спазвайте указанията за приготвяне, използване и съхранение на млякото.

Млякото за кърмачета е подходящо от тяхното раждането, в случаите когато не се кърмят. Преходното мляко за кърмачета е само за бебета над 6 месеца, като част от балансирана диета и не трябва да се използва като заместител на кърмата преди 6 месеца. Млеката за кърмачета трябва да се използват само по съвет на лекар, фармацевт или друг здравен специалист в областта на грижата за майката и детето.

Не използвайте, ако бебето Ви е диагностицирано с алергия към краве мляко.

Използвайте мляко за малки деца като част от разнообразна балансирана диета след 12-ия месец.

Кърменето е най-доброто за бебетата и осигурява многобройни ползи за здравето на детето и на майката

Моля, прочетете първо тази важна бележка

С натискане на бутона за продължаване ще можете да видите информация за Aptamil за кърмачета и малки деца и други продукти. Ако решите да продължите, доброволно се съгласявате, че Aptaclub да предоставя тази информация по Ваше желание.

Важно е храненето на майките през периода на подготовката и самото кърмене да е здравословно и балансирано. При въвеждане на частично хранене с биберон са възможни негативни последици върху кърменето като намаляване на количеството на кърмата. Възстановяването на лактацията е трудно, след като веднъж е взето решение да не се кърми. Трябва да имате предвид социалните и финансови затруднения при хранене с мляко за кърмачета.

Неправилната употреба на мляко за кърмачета, както и на неподходящите храни или методи за хранене могат да застрашат здравето на детето. За да избегнете рисковете за здравето, стриктно спазвайте указанията за приготвяне, използване и съхранение на млякото. Млеката за кърмачета трябва да се използват само по съвет на лекар, фармацевт или друг здравен специалист в областта на грижата за майката и детето.

Важна бележка с медицинска насоченост

Информацията на този уебсайт, включително, но без да се ограничава до текста, графиките, изображенията, връзките, аудио, видео, извлеченията, резултатите от каквито и да е прогнозни калкулатори или инструменти или средства за проверка на симптомите, предсказуемите дни и / или дати и други материали са за обща информация само за целите и не трябва да се разглежда като здравен или медицински съвет, диагноза или лечение за Вас и / или Вашето (нероденото) дете. На информацията, съдържаща се в този уебсайт, не може да се разчита и не е точна, нито специфична за Вас и / или Вашето (нероденото) дете. Винаги се съгласувайте с Вашия лекар или здравен работник във връзка с всякакви въпроси, които може да имате относно медицинско състояние и / или медицински симптоми. Никога не пренебрегвайте професионални медицински съвети или забавяйте търсенето им поради нещо, което сте прочели на този уебсайт или сте разговаряли с някой от нашите консултанти. В случай на (подозрение за) спешна медицинска помощ, незабавно се обадете на Вашия лекар или спешната помощ. Nutricia и нейните филиали не дават никакви гаранции, изявления или гаранции относно каквото и да е съдържание, предоставено на този уебсайт под каквато и да е форма, пълнотата, адекватността, пригодността, качеството, надеждността и точността на която и да е от информацията на този уебсайт. До степен, напълно разрешена от приложимите закони, Nutricia И нейните филиали изключват всички задължения, произтичащи от или във връзка с използването или злоупотребата с информацията или липсата на информация на този уебсайт.