AI Poop Checker

Състоянието на изпражненията на Вашето дете може да говори много за тяхното здраве и благосъстояние. Цветът и консистенцията на изпражненията на бебето ще се променят поради
промени в хранителния им режим. И така, кое е нормално и кое не?

Нашият инструмент за проверка на изпражненията е тук, за да Ви помогне! Качете снимка, и оставете нашия AI алгоритъм да анализира и да предостави съвети за грижи. Друга възможност е да използвате плъзгачите, за да изберете цвета и консистенцията, които най-много съответстват на изпражненията на Вашето дете

Самостоятелна проверка на изпражненията

Използвайте плъзгачите, за да изберете цвета и консистенцията, които най-много съответстват на изпражненията на Вашето дете и получете съвет за грижа за корема на Вашето дете.

AI Poop Checker

Опитайте новия ни Poopchecker AI! Качете снимка и оставете нашия AI алгоритъм да анализира и да предостави съвети за грижи.
Gift-icon-transparent

Присъединете се към Aptaclub

За да дадем на Вашето скъпо мъниче само най-доброто, ние знаем, че всяка малка помощ е много важна. Позволете ни да Ви партнираме в отглеждането на детето Ви!

  • Специална подкрепа на Фейсбук страницата ни
  • Персонализирана електронна поща за Вашият конкретен опит по време бременност/бебе/прохождащо дете
  • Информация за чревното здраве, имунитета и храненето
  • Специални промоции и повече

Кърменето е най-доброто за бебетата и осигурява многобройни ползи за здравето на детето и на майката

Моля, прочетете първо тази важна бележка

С натискане на бутона за продължаване ще можете да видите информация за Aptamil за кърмачета и малки деца и други продукти. Ако решите да продължите, доброволно се съгласявате, че Aptaclub да предоставя тази информация по Ваше желание.

Важно е храненето на майките през периода на подготовката и самото кърмене да е здравословно и балансирано. При въвеждане на частично хранене с биберон са възможни негативни последици върху кърменето като намаляване на количеството на кърмата. Възстановяването на лактацията е трудно, след като веднъж е взето решение да не се кърми. Трябва да имате предвид социалните и финансови затруднения при хранене с мляко за кърмачета.

Неправилната употреба на мляко за кърмачета, както и на неподходящите храни или методи за хранене могат да застрашат здравето на детето. За да избегнете рисковете за здравето, стриктно спазвайте указанията за приготвяне, използване и съхранение на млякото. Млеката за кърмачета трябва да се използват само по съвет на лекар, фармацевт или друг здравен специалист в областта на грижата за майката и детето.

Избери държава