Въпроси относно храненето и кърменето?

Повече от 20 години помагаме на (бъдещи) майки и бащи с техните въпроси.

Свържете се с нас във Facebook 

Колкото повече информация ни дадете за себе си и за притесненията си, толкова по-конкретно нашите експерти могат да отговорят на Вашите въпроси. Вашата информация, разбира се, ще бъде запазена в пълна поверителност.

  • Това поле е за целите на валидирането и трябва да остане непроменено.

Етична линия на Danone

Задайте Вашите въпроси или се обърнете към с нас при нужда от помощ. В Danone етичното бизнес поведение е отговорност на всички нас, включително и на тези, които работят от името на компанията, тъй като нашата мисия е да осигурим, чрез храната, здраве на възможно най-много хора.

Кърменето е най-доброто за бебетата и осигурява многобройни ползи за здравето на детето и на майката

Моля, прочетете първо тази важна бележка

С натискане на бутона за продължаване ще можете да видите информация за Aptamil за кърмачета и малки деца и други продукти. Ако решите да продължите, доброволно се съгласявате, че Aptaclub да предоставя тази информация по Ваше желание.

Важно е храненето на майките през периода на подготовката и самото кърмене да е здравословно и балансирано. При въвеждане на частично хранене с биберон са възможни негативни последици върху кърменето като намаляване на количеството на кърмата. Възстановяването на лактацията е трудно, след като веднъж е взето решение да не се кърми. Трябва да имате предвид социалните и финансови затруднения при хранене с мляко за кърмачета.

Неправилната употреба на мляко за кърмачета, както и на неподходящите храни или методи за хранене могат да застрашат здравето на детето. За да избегнете рисковете за здравето, стриктно спазвайте указанията за приготвяне, използване и съхранение на млякото. Млеката за кърмачета трябва да се използват само по съвет на лекар, фармацевт или друг здравен специалист в областта на грижата за майката и детето.

Избери държава