Открийте нашето ново поколение
мляко за малки деца

Как да се премине плавно към хранене с нова млечна формула*

chart
CF = текуща млечна формула      NF= нова млечна формула
*Базирано на примерен хранителен режим на кърмаче < 3 месечна възраст
Винаги се консултирайте със здравен специалист, който следи здравето и развитието на бебето

Продукти

Aptamil® Pronutra® 1

Aptamil® Pronutra® 2

Aptamil® Pronutra® 3

Aptamil® Pronutra® 4

Science

ЗАЕДНО С НАШИЯТ
Екип От Над 500 Учени

Innovation

ПРОВЕЖДАМЕ ИЗСЛЕДВАНИЯ
На Състава И Влиянието На
Кърмата върху Развитието
На Бебетата

Марка №1 млечна формула за малки деца в Европа**

**Източник: Euromonitor International Limited; Сред марките млечни формули за малки деца; По данни на Euromonitor International Limited, Млечни Продукти и Алтернативи, издание 2022 г., продажби в стойност по цени на дребно, данни за 2021 г. Аптамил включва Алмирон, Аптамил, Бебилон, Галия и Нутрилон.

Кърменето е най-доброто за бебетата и осигурява многобройни ползи за здравето на детето и на майката

Моля, прочетете първо тази важна бележка

С натискане на бутона за продължаване ще можете да видите информация за Aptamil за кърмачета и малки деца и други продукти. Ако решите да продължите, доброволно се съгласявате, че Aptaclub да предоставя тази информация по Ваше желание.

Важно е храненето на майките през периода на подготовката и самото кърмене да е здравословно и балансирано. При въвеждане на частично хранене с биберон са възможни негативни последици върху кърменето като намаляване на количеството на кърмата. Възстановяването на лактацията е трудно, след като веднъж е взето решение да не се кърми. Трябва да имате предвид социалните и финансови затруднения при хранене с мляко за кърмачета.

Неправилната употреба на мляко за кърмачета, както и на неподходящите храни или методи за хранене могат да застрашат здравето на детето. За да избегнете рисковете за здравето, стриктно спазвайте указанията за приготвяне, използване и съхранение на млякото. Млеката за кърмачета трябва да се използват само по съвет на лекар, фармацевт или друг здравен специалист в областта на грижата за майката и детето.

Избери държава