Декларация за достъпност

Ние сме отдадени на това да превърнем уебсайта на Aptaclub в полезен източник на информация и подкрепа за всеки посетител. Следвайки Насоките за достъпност на уеб съдържание (WCAG) 2.0, ние се стремим да предложим услуга, удобна за всеки  потребител. Насоките имат три нива на достъпност (A, AA и AAA).

За нашия уебсайт Aptaclub, ние избрахме средното ниво, AA. Въпреки, че непрекъснато се стремим да отговаряме на ниво АА за достъпност, може да има области, които биха могли да бъдат подобрени.

Ще се радваме да получим обратна връзка от Вас, в случай на елемент, който не отговаря на Вашите нужди – с Ваша помощ можем да предложим приятно изживяване за всички наши посетители. За да се свържете с всякакви коментари, мисли или предложения относно това как да направим Aptaclub по-достъпен, моля, свържете се с нас чрез нашата страница за контакти

Кърменето е най-доброто за бебетата и осигурява многобройни ползи за здравето на детето и на майката

Моля, прочетете първо тази важна бележка

С натискане на бутона за продължаване ще можете да видите информация за Aptamil за кърмачета и малки деца и други продукти. Ако решите да продължите, доброволно се съгласявате, че Aptaclub да предоставя тази информация по Ваше желание.

Важно е храненето на майките през периода на подготовката и самото кърмене да е здравословно и балансирано. При въвеждане на частично хранене с биберон са възможни негативни последици върху кърменето като намаляване на количеството на кърмата. Възстановяването на лактацията е трудно, след като веднъж е взето решение да не се кърми. Трябва да имате предвид социалните и финансови затруднения при хранене с мляко за кърмачета.

Неправилната употреба на мляко за кърмачета, както и на неподходящите храни или методи за хранене могат да застрашат здравето на детето. За да избегнете рисковете за здравето, стриктно спазвайте указанията за приготвяне, използване и съхранение на млякото. Млеката за кърмачета трябва да се използват само по съвет на лекар, фармацевт или друг здравен специалист в областта на грижата за майката и детето.