Нашият опит в храненето

Хранителният избор, който правите днес, може да има значително положително въздействие върху бъдещото здраве на Вашето бебе

Като експерти в ранното хранене, Aptaclub Ви подкрепя като родител при избора на хранене от момента на предварителното зачеване предварителното зачеване до момента, в който детето Ви достигне детска възраст. Открийте повече за ранното хранене, нашите проучвания и ползите от тях за всички бебетата и техните семейства.

Бъдещото здраве на Вашето бебе започва от тук

Винаги сме проявявали страст към важността на храненето на кърмачетата и малките деца. И през годините, проучванията разкриха какво влияние може да окаже то през ранния период на развитие.

Понастоящем е общоприето, че ранното хранене може да окаже дълбоко въздействие върху дълготрайното здраве на детето. Преди Вашето бебе дори да е заченато, хранителният избор, който правите, поставя основите за неговия растеж, развитие и бъдещо благосъстояние. Познавайки ролята на всяко хранително вещество, на всеки един етап може да Ви помогне да увеличите максимално потенциала на храната, която Вие и Вашето бебе приемате, от преди зачеването, през бременността и кърменето, до отбиването и след това.

Разгледайте нашите хранителни съвети за всеки етап на развитие:

От какво е направен Aptamil?

Ние трансформираме прясното краве мляко в мляко за кърмачета и малки деца.

Сигурно качество

Aptamil предлага широка гама от специални млека за кърмачета от деня на тяхното раждане
contact aptaclub careline bulgaria

Бъдещето здраве на Вашето бебе започва тук

В Aptaclub вярваме, че опитът помага да се изгради устойчивост; че всяка нова среща, независимо дали по време на бременността или след раждането, може да оформи бъдещото развитие на Вашето бебе. С нашата научна експертиза ние можем да помогнем на Вас и Вашето бебе да прегърнете утрешния ден.

Кърменето е най-доброто за бебетата и осигурява многобройни ползи за здравето на детето и на майката

Моля, прочетете първо тази важна бележка

С натискане на бутона за продължаване ще можете да видите информация за Aptamil за кърмачета и малки деца и други продукти. Ако решите да продължите, доброволно се съгласявате, че Aptaclub да предоставя тази информация по Ваше желание.

Важно е храненето на майките през периода на подготовката и самото кърмене да е здравословно и балансирано. При въвеждане на частично хранене с биберон са възможни негативни последици върху кърменето като намаляване на количеството на кърмата. Възстановяването на лактацията е трудно, след като веднъж е взето решение да не се кърми. Трябва да имате предвид социалните и финансови затруднения при хранене с мляко за кърмачета.

Неправилната употреба на мляко за кърмачета, както и на неподходящите храни или методи за хранене могат да застрашат здравето на детето. За да избегнете рисковете за здравето, стриктно спазвайте указанията за приготвяне, използване и съхранение на млякото. Млеката за кърмачета трябва да се използват само по съвет на лекар, фармацевт или друг здравен специалист в областта на грижата за майката и детето.

Избери държава